Rekrytointi

Haluatko olla osa huipputiimiä?

Palkkaamme tiimiimme, dynaamiseen, trendikkääseen ja kasvavaan kiinteistönvälitysyrityksemme myynnin ammattilaisia, tuloksen tekijöitä ja korkean työmoraalin omaavia alasta kiinnostuneita hiomattomia timantteja.  

Loistava mahdollisuus jo alalla toimivalle tekijälle (LKV) tai alasta kiinnostuneelle nälkäiselle myyntitykille,  yhdessä kanssamme brändimme sekä konseptimme jakamiseen ja edelleen kehittämiseen. Rajattomat ansio- ja kehitysmahdollisuudet sekä mahdollisuus vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden suuntauksiin.

Työympäristö on mielenkiintoinen ja erittäin kansainvälinen, sillä palvelemme niin paikallisia kuin ulkomaalaisiakin asiakkaitamme kiinteistönvälitykseen ja kiinteistösijoittamiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Kielitaito on iso plussa (varsinkin englanti ja/tai venäjä). Valmiit asiakkaat, kohteet, brändi ja konsepti! Maantieteellisesti voit sijaita pääkaupunkiseudulla tai Etelä-Karjalassa.

Etsimme myös toimistotyön tekijöitä/ myyntikoordinaattoreita, kieli-, atk- ja valokuvaustaidoista saa paljon plussaa!

Täytä alla oleva lomake yhteystietoineen sekä liitä CV:si mukaan. Tutustumme tietoihisi ja olemme sinuun yhteydessä syvempien keskustelujen merkeissä.

Rekrytointi- lähetä tietosi meille.
Nimi*
Puhelin
S.posti*
Lisätiedot
Oma CV
maximum: 1
Liitä tähän cv:si

fgs16_background-6-4