Rakennuttajille

Suurasiakkaat ja uudistuotanto

Tarjoamme kattavan palvelun ja vahvan ammattitaidon uusien asuntojen myyntiin. Palvelemme rakennuttajia kaikenkokoisissa projekteissa.

Fortuna-Kodit LKV on luotettava, joustava ja varma valinta uudistuotantokohteiden välitysmyyjäksi. Teemme yhteistyötä erikokoisten rakennusyhtiöiden ja rakennuttajien kanssa Etelä- ja Itä-Suomessa. Henkilökunnallamme on taustaa ja kokemusta rakennusalalta, joten meidän kanssa on helppo asioida kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Meillä on laaja kokemus uudistuotantokohteiden ja –asuntojen myynnistä. Tunnemme uudistuotantokohteiden lainsäädännön sekä vaatimukset.

Meillä on uudistuotantokohteita varten oma tiimi, joka keskittyy pelkästään ko.kohteisiin ja tämän avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan palvelun, tarvittavassa mittakaavassa. Tarvittaessa toteutamme asiakkaillemme hankeanalyysit suunnittelussa olevista uudiskohteista, rakennustontin myynnin, kokonaisen kerrostalon myynnin (uudet ja vanhat), rakennusoikeuden myynti ja mm. asuntosalkkujen realisointi.

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää rakennuttajille tarjoamistamme palveluistamme.