Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia ja yrityksemme arvomaailmassa yksi tärkeimmistä tekijöistä. Tärkeintä tarjoamassamme palvelussa on juurikin asiakaslähtöisyys, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomioon ottaminen räätälöidessämme tarjottavaa palvelupakettia. Meidän mielestämme paras asiakas on yhtä kuin tyytyväinen asiakas, joka suosittelee meitä myös tuttavilleen asunto- ja kiinteistöasioiden kumppaniksi.

Ongelma- tai erimielisyystilanteissa pyrimme aina löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun ja käymään asian perinpohjin läpi. Mahdollinen kritiikki ja negatiivinen palautekaan ei ole meille uhka, vaan päinvastoin mahdollisuus, sillä tahdomme kehittyä ja tulla aina vaan paremmaksi. Paras keino ymmärtää, missä voisimme olla vielä parempia tai vahvempia on juuri kuunnella asiakkaitamme ja heidän fiiliksiä saamastaan palvelusta ja sen tasosta. Otamme vastaan niin ruusuja, kuin risujakin, joten pyydämme antamaan arvostelun meidän yrityksen, Fortuna-Kodit LKV:n, palvelutasosta ja toiminnasta alla olevalla lomakkeella. 

Kerro mielipiteesi meiltä saamastasi palvelusta
Petri & Marjut
Todella hyvää sitoutumista ja asennetta asuntokauppaan! Ostimme Fortuna-Kodin välittämän asunnon ja kaikki tehtiin ajallaan avoimesti ja rehellisesti katsomatta kellonaikoja!
Kim
Loistavaa palvelua, asuntomme myytiin ensimmäisellä näytöllä ja vieläpä yli pyyntihinnan!!! ;-) Erityiskiitos Antille!
Anna
Hankin upean asunnon Fortuna-Kodeilta. Kaikki meni loistavasti, minua avustettiin myös ostajana ja asiat hoituivat ammattitaitoisesti.
Joonas
Hankimme upean loma-asunnon Saimaalta Fortuna-Kotien avustuksella. Välittäjän työ oli esimerkillistä ja meistä ostajina pidettiin erittäin hyvää huolta sekä konsultointiin kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Suosittelen!

01.07.2020 23:48
Veikko
Tämä välitystoimisto tekee sen minkä lupaa ja vielä vähän enemmänkin. Yritykseni meni, kuin menikin kaupaksi. Nyt voin keskittyä uuteen toimialaan ja perheellekin jää enemmän aikaa. Kymmenen pistettä ja papukaija-merkki.

01.11.2019 14:19
Tiina
Uuden kodin hankintaa edeltävä edellisen asunnon myynti hoitui erittäin sujakasti ja ammattimaisesti Fortuna-Kodit LKV:n avustuksella. Koko perheemme on kiitollinen ja tyytyväinen.

17.10.2019 14:15
Kukkosen perhe
Talomme useiden vuosien paikallinen myynti ei tuottanut tulosta, joten päätimme laajentaa markkinointia myös Venäjälle Fortuna-Kodit LKV:n avulla. Päätös oli oikea, sillä kesän aikana löytyi maksukykyinen ostaja. Sydämmelliset kiitokset koko tiimille loistavasta palvelusta!

12.09.2019 10:17
Jukka ja Nadja
Erittäin ammattimaista ja nopeaa palvelua. Saimme loma-asuntomme myytyä Fortuna-Kotien kautta ja vieläpä odotettua korkeampaan hintaan. Suosittelemme lämpimästi! Erityiskiitos Antille.

26.07.2019 11:15
Pekka V.
Asuntoni saatiin myytyä ennätysnopeasti ja nyt voin keskittyä perheemme uuden talon rakentamiseen ja muiden unelmien toteuttamiseen. Arvosana saamalleni palvelulle 5/5! Jatkakaa samaan malliin!

05.06.2019 19:13
Ruusut & risut, arvostele toimintamme
mukaisesti
Lähetetty viesti julkaistaan vasta tarkistuksen jälkeen!